dakherstel

Eenvoudig zelf te verwezenlijken en betaalbaar!

Het herstellen van een dak hoeft niet langer door een dure vakman te gebeuren, dankzij Batipox bent u vanaf nu in de mogelijkheid om zelf herstellingen aan daken uit te voeren zonder tussenkomst van een professional. Batipox levert producten om uw dak zonder technische kennis zelf te herstellen of te renoveren. De Batipoxproducten voor dakreparaties en renovaties worden geleverd met een duidelijke en eenvoudige handleiding. Herstelling en opfrissen aan uw dak was nooit eerder zo simpel als met de duurzame en doeltreffende dakproducten die Batipox leveren.

Welke voorbereiding treffen voor dakherstellingen of renovaties?

Als goede voorbereiding raadt Batipox u aan eerst het dak af te spuiten met een hogedrukreiniger en daarna te behandelen met Batipox M-Remover.
Batipox M-Remover is een kleurloze oplossing met een zeer breed werkingsspectrum. Algen, gisten, bacteriën en schimmels worden door het hoog indringend vermogen gedood. Batipox M-Remover veroorzaakt geen blijvende verkleuring van het substraat.

Toepassing

Batipox M-Remover is geschikt voor het ontmossen van natuursteen en andere poreuze bouwmaterialen:
-baksteen - metselwerk
-natuursteen
-beton
-cellenbeton
-mineraal pleisterwerk
-minerale verfsystemen

Dakherstellingen

Voor het repareren van beschadigingen, gaten, scheurvormingen, blaren en voor het afdichten van doorvoeren in platte daken, schoorsteenaansluitingen, dakraamomlijstingen, enz. stellen wij de Batiroof Repair voor. Batiroof repair is een pasteuze, oplosmiddelhoudende bitumen kunststofcombinatie. Ter afwerking raadt Batipox de Batiroof Repair Coat aan. Dit laatste dakherstelproduct kan ook op zichzelf gebruikt worden. Batiroof Repair Coat is een thixotroop samengestelde polymeer bitumencombinatie. Het materiaal is direct uit de verpakking met vloertrekker, rol of bezem te verwerken. Batiroof Repair Coat is oplosmiddelhoudend en kan dus worden verwerkt bij temperaturen vanaf +5°C tot +30°C. Aangebracht op een droge ondergrond neemt de hechtsterkte van Batiroof Repair Coat tegelijkertijd met het verdampen van het oplosmiddel toe tot een volledige verbinding met de ondergrond is aangegaan. De drogingstijd is afhankelijk van de temperatuur, luchtvochtigheid en windsnelheid. Batiroof Repair Coat is na droging waterdicht, elastisch, naadloos, warmte- en koudebestendig. De speciale eigenschappen, welke noodzakelijk zijn voor een dakcoating, zoals waterdichtheid, hechting en elasticiteit, blijven onder alle omstandigheden en temperatuurwisselingen behouden. Batiroof Repair Coat  kan gebruikt worden als coating voor platte daken. Voor het onderhoud en het opnieuw waterdicht coaten van platte daken met bitumineuze dakbedekkingen, voor het afdichten van lekkages bij aansluitingen, doorvoeren, omlijstingen, etc.

Dakrenovaties

Batiroof Paint bezit een bijzonder goede hechting op draagkrachtige, minerale ondergronden. Het materiaal zwelt door vocht- en wateropname in verharde toestand niet, is niet verzeepbaar, spanningsarm, ademend, regendicht en bestand tegen de inwerking van industrieafvalgassen. Door verbetering van de waterafvoerende eigenschappen heeft Batiroof Paint bovendien een preventieve werking t.a.v. algen- en schimmelaangroei. Batiroof Paint kan toegepast worden op alle op afschot liggende daken, keramische dakpannen en asbestcementvrije golfplaten.

Batipox - gespecialiseerd in producten voor dakherstellingen en dakrenovaties

BATIPOX® | 28, Rue d'Artagnan | 4600 Visé | T +32 (0)3 488 72 20 | F +32 (0)3 488 13 15 | info@batipox.nl