Muren schilderen en gevelonderhoud

Muurverf moet soms aan speciale eisen voldoen. Daarom biedt Batipox u 2 soorten muurverf voor binnentoepassing aan: Batiwall Anti-Fungus en Batiwall Anti-Bacterial. Beide muurcoatings zijn gebaseerd op nieuwe kennis uit de nano-technologie en is het resultaat van een langdurig onderzoek, samen met bekende en erkende instituten.
Enerzijds bieden wij u de Batiwall Anti-Fungus aan, een unieke binnenmuurverf op pure acrylaatbasis met nano-zilver als werkzame en duurzame bescherming tegen schimmels; getest op schadelijke stoffen: absoluut onschadelijk, hygiënisch en aanbevolen voor woonklimaat, dampopen, niet brandbaar, sterk en schuurvast, hoge dekkracht, oplosmiddel- en weekmakervrij, niet belastend voor gezondheid en milieu, bevat geen fogging-actieve substanties, reukarm. De Batiwall Anti-Fungus is toepasbaar als hoogwaardige binnenmuurverf voor schimmelgevoelige ruimtes, kamers en daar waar reeds sprake is van schimmelgroei of aantasting zoals bijv. in woon- en slaapkamers, scholen, kinderopvang, kantoren, kuuroorden, zwembaden (niet het bad zelf).

Anderzijds bieden wij u de Batiwall Anti-Bacterial aan, speciaal ontwikkeld voor de toepassing in ruimtes waar hoge eisen worden gesteld aan de hygiëne. Dankzij de zeer bijzondere werkstofcombinatie op basis van nano-zilver is Batiwall Anti-Bacterial duurzaam bestand tegen kiem- en bacterieaantasting, zonder dat de lucht in de behandelde ruimte wordt belast. Batiwall Anti-Bacterial : antimicrobieel werkende binnenmuurverf op acrylaatbasis met nano-zilver als goed functionerende en duurzame bescherming van het oppervlak tegen kiem- en bacterieaantasting (o.a. Staphylococcus Aureus, Enterococcus Faecium): getest op schadelijke stoffen, volledig veilig voor woonkamers, slaapkamers en leefruimte, dampopen, niet brandbaar, schuur- en wasbestendig, bestand tegen desinfecteermiddelen, grote dekkracht, oplosmiddel- en weekmakervrij, gezondheid en milieutechnisch verantwoord, er komen geen irritante geurstoffen vrij. De Batiwall Anti-Bacterial kan toegepast worden als hoogwaardige binnenmuurverf daar waar hoge eisen worden gesteld aan de hygiëne, zoals bijv. ziekenhuizen, klinieken, artsen- en tandartspraktijken, verzorgingstehuizen, levensmiddelenindustrie e.d. Voor het dekkend schilderen van wanden en plafonds als eindafwerking zowel voor bestaand als nieuw stucwerk, behang, gipsplaten, beton, kalkzandsteen en schoon metselwerk en geschikt voor draagkrachtige, oude verven op basis van latex, dispersie, silicaat en siliconen.

Als gevelrenovatie heeft Batipox volgend product in zijn uitgebreid gamma:
Batiwall Outdoor, een milieuvriendelijke beschermingsverf op pure acrylaatbasis met UV-bestendige pigmenten voor hout en andere ondergronden. Batiwall Outdoor is oplosmiddelarm, gemakkelijk te verwerken en beschermt het hout, metselwerk, beton, bakstenen,… duurzaam. De elastische laag verweert ook bij extreme weersinvloeden niet, is regenvast, licht- en weerbestendig, snel drogend, reukloos, zijdeglansachtig en slijtvast. Batiwall Outdoor heeft een zeer hoge dekkracht. Batiwall Outdoor  wordt vooral gebruikt voor het renoveren en opnieuw behandelen van reeds geschilderde ondergronden. Ook voor pleisterlagen, hout, metselwerk, beton, verweerd vezelbeton, zinken dakgoten, dakplaten e.d.

Batipox - gespecialiseerd in producten voor het schilderen van muren en gevelonderhoud

BATIPOX® | 28, Rue d'Artagnan | 4600 Visé | T +32 (0)3 488 72 20 | F +32 (0)3 488 13 15 | info@batipox.nl