vloercoatings

Batihard

Alkalische silicaatoplossing voor het verstevigen en chemisch verdichten van beton en zandcementvloeren.
Batihard is een kleurloze, alkalische silicaatoplossing. Batihard verdicht en verstevigt beton en zandcementdekvloeren, zowel aan het oppervlak alsook in diepe en fijne scheurtjes, haarscheuren.
Door versteviging en verdichting van het oppervlak en de daaraan verbonden reductie van de capillaire zuiging is Batihard bovendien een bescherming tegen vervuiling en beschadigingen door opname van bijv. zouten. Bovendien wordt de slijtvastheid van de ondergrond verhoogd en stofvorming gereduceerd.

Batipaint F

Waterverdunbare kunstharsdispersiecoating
Een met water te verdunnen kunstharsdispersiecoating, geschikt voor minerale ondergronden, bestand tegen stook- en dieselolie. Ook te gebruiken voor calamiteiten- en opvangbakken onder opslagtanks waarin stook- en/of dieselolie wordt opgeslagen.
Goedkope oplossing om uw oude vloeren te renoveren met een degelijke betonverf.
Te gebruiken in productiehallen,opslaghallen, magazijnen, werkplaatsen, garages, kelders,…

Baticoat

Scheuroverbruggende, extreem sterke coating voor mechanisch zwaar te belasten ondergronden.
Oplosmiddelvrije, 2-componenten, gepigmenteerde, zelfverlopende, egaliserende epoxyverf. Voor het behandelen met statische scheuroverbrugging voor beloopbare en berijdbare, mechanisch zwaar te belasten vloeren.
Alle scheurgevoelige, mechanisch en chemisch belastbare betonondergronden, bijv. parkeergarages, vloeren van beton en zandcementdekvloeren.

Baticoat Cold

2-componenten MMA-coating voor industrieel gebruik als slijtvaste en beschermende coating voor vloeren in koelcellen. Speciaal ontworpen vloerverf om uit te harden bij lage temperaturen. Ook te gebruiken in onverwarmde magazijnen of fabrieken tijdens de wintermaanden als de buiten- en binnentemperatuur te weinig schillen.
Toe te passen in koelcellen, vrieskamers, lokalen in voedingsindustrie, onverwarmde magazijnen,…

Batipaint F

Waterverdunbare kunstharsdispersiecoating
Een met water te verdunnen kunstharsdispersiecoating, geschikt voor minerale ondergronden, bestand tegen stook- en dieselolie. Ook te gebruiken voor calamiteiten- en opvangbakken onder opslagtanks waarin stook- en/of dieselolie wordt opgeslagen.
Goedkope oplossing om uw oude vloeren te renoveren met een degelijke betonverf.
Te gebruiken in productiehallen,opslaghallen, magazijnen, werkplaatsen, garages, kelders,…

Baticoat Flex

Taaie, gepigmenteerde polyurethaancoating.
Baticoat Flex is een universeel te gebruiken, zelfnivellerende gietmassa op basis van aangroeiende grondstoffen voor de industriële toepassing. De PU-verf is zowel chemisch als mechanisch belastbaar, scheuroverbruggend tot 0,3mm en elastisch. Ideaal voor oppervlakken die onderhevig zijn aan trillingen zoals drukkerijen, machinekamers, …
Speciaal te gebruiken als vloercoating voor middelzware of zware belasting in de industrie en utiliteitsbouw: bv productiehallen,opslaghallen, magazijnen, werkplaatsen, bouwmarkten, supermarkten,…

Baticoat Foolproof

Oplosmiddelvrije, tweecomponenten, hoog chemicaliënbestendige vloercoating op basis van speciale epoxyhars/polyaminecombinatie
Op basis van de speciale eigenschappen heeft Baticoat Foolproof ruime toepassingsmogelijkheden. Speciaal voor het schilderen van vloeren, waar een extreem hoge chemicaliënbestendigheid wordt verlangd, zoals bijv. chemische fabrieken, chemische laboratoria, chemicaliëndepots en opslagruimten, alsmede magazijnen bv als vloerbescherming tegen batterijzuren bij opladen van vorkheftrucks.

Baticoat Antislip

Oplosmiddelvrije, antislip epoxycoating voor algemeen gebruik.
Baticoat Antislip is een verfcombinatie van fijne antislipkorrels vermengd met een epoxyhars. De antislipcoating is makkelijk aan te brengen, duurzaam en chemisch bestendig. Ideaal voor gebruik voor grote industriële oppervlakken die zwaar belast worden. Epoxyverf ter bevordering van de veiligheid in magazijnen, opslagplaatsen, fabrieken, productiehallen, gangen, voetgangerszones,…

Baticoat Grip

Oplosmiddelvrije, antislip epoxyverf met grove korrel.
Duurzame antislipverf op basis van epoxy met grove korrel. Makkelijk aan te brengen, bestand tegen zware mechanische belasting en intens verkeer, goed chemische weerstand en sterk antislip.

Ideaal voor plaatsen waar meer grip nodig is, op plaatsen waar valpartijen ten alle kosten vermeden moeten worden,…Aan te raden op hellingen, loskades, treden, loopbruggen, platforms, vochtige ruimtes, rond machines, in opslagplaats, fabrieksvloeren,…

Batipox - gespecialiseerd in vloercoating producten.

BATIPOX® | 28, Rue d'Artagnan | 4600 Visé | T +32 (0)3 488 72 20 | F +32 (0)3 488 13 15 | info@batipox.nl