Versterken van vloeren

Bestaande vloeren kunnen versterkt worden. Dikwijls is het probleem dat deze vloeren zeer poreus zijn. Een bijkomend probleem van deze vloeren is dat ze erg veel stof afgeven. Als oplossing voor deze problemen biedt Batipox de Batihard aan. Batihard is een alkalische silicaatoplossing voor het verstevigen en chemisch verdichten van beton en zandcementvloeren. Batihard is een kleurlozeoplossing. Batihard van Batipox verdicht en verstevigt beton en zandcementdekvloeren, zowel aan het oppervlak alsook in diepe en fijne scheurtjes, haarscheuren.

Vers beton

Batihard dient als chemisch verdichtingsmiddel voor pas gestorte beton- en zandcementdekvloeren en als druksterkteverhoging. Het dient bovendien als beschermingsmiddel tegen te snelle uitdroging van beton en zandcementdekvloeren. Voorkomt het zgn. verbranden.

Versteviging en Stofwerend

Door gebruik te maken van Batihard ontstaat er een stofbinding en versteviging van reeds in gebruik zijnde beton- en zandcementdekvloeren, doordat het oppervlak wordt verstevigd, gebonden en bovendien wordt het oppervlak verdicht tot in de poriƫn. Dus geen stuivende vloeren meer.

Batipox - gespecialiseerd in producten voor het versterken van vloeren

BATIPOX® | 28, Rue d'Artagnan | 4600 Visé | T +32 (0)3 488 72 20 | F +32 (0)3 488 13 15 | info@batipox.nl